Om oss

Om Strömsundshälsan

 

Strömsundshälsan är ett aktiebolag som står på en stabil grund – vi ägs av våra kunder. Just nu har vi 170 privata företag och offentliga organisationer under vårt tak. Det innebär att vi har växt en hel del sedan starten 1979 då kommunen och 18 privata företag skapade en egen företagshälsovård tillsammans. I början var det tre anställda och en rätt mager utrustning. Nu är vi tio personer som driver en komplett företagshälsovård med egna träningslokaler. Vi är också ett av få företag i den här delen av landet som gör medicinska kontroller och skriver intyg för personer som jobbar på höga höjder i exempelvis master och vindkraftverk.

 

Strömsundshälsan är medlem i branschorganisationen Sveriges Företagshälsor och godkänd av Försäkringskassan. Vi arbetar ständigt utifrån ett socialt ansvarstagande och med ett miljömedvetet tänk. För att kunna hålla vad vi lovar jobbar vi också med kvalitetssäkring enligt ISO 9001 och ISO 14001.

 

En av våra styrkor är att vi är mobila och jobbar nära våra kunder, det är därför vi utför hälsokontroller och har mottagning på åtta ställen i norra Jämtland. Dessutom åker vi alltid ut på företagsbesök när det behövs.

 

Vill du också bli delägare? Eller vill du veta vilka skräddarsydda lösningar vi kan göra för just dig och ditt företag? Hör av dig!